ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 695 548 0807

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ

santibookart@gmail.com

Για τις αποστολές

Αποστολές για Ελλάδα

Γενικά
- Για τον χρόνο προετοιμασίας και αποστολής των παραγγελιών ισχύουν οι δύο παρακάτω περιπτώσεις:
α. Τα προϊόντα ετοιμάζονται και αποστέλλονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες ή
β. Τα προϊόντα ετοιμάζονται και αποστέλλονται από 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες.
- Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος αποστολής αναγράφονται εντός του κάθε προϊόντος.
- Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο τελικός χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. π.χ. για ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά, επίσης σε περιόδους έκτακτων συνθηκών ή μεγάλου φόρτου εργασίας, λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρείας κλπ

Η αποστολή πραγματοποιείται αποκλειστικά με ταχυμεταφορική (courier)..

Στην περίπτωση που εκ παραδρομής το προϊόν έχει εξαντληθεί από την αποθήκη μας ενώ ταυτόχρονα έχει εξαντληθεί και από τον προμηθευτή-εισαγωγέα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας προτείνουμε παραπλήσια προϊόντα. Σε αυτήν την περίπτωαση έχετε τις παρακάτω επιλογές:
α) να αναμείνετε το προϊόν της παραγγελίας σας έως ότου θα είναι και πάλι διαθέσιμο,
β) να επιλέξετε διαφορετικό προϊόν
γ) να ακυρώσετε τη παραγγελία σας.
Στην περίπτωση που έχει γίνει προπληρωμή της παραγγελίας σας και δεν σας ικανοποιεί κάποιο παραπλήσιο προϊόν, θα πραγματοποιηθεί άμεση επιστροφή των χρημάτων σας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Έξοδα αποστολής
α. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 49,00 € τα επιβαρύνεται το Santibookart.
β. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 49,00 € είναι 3.50€ και το επιβαρύνεται ο παραλήπτης.

Αντικαταβολή

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Στην περίπτωση που θα επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να γίνει μεταφορά του ποσού μέσω web banking ή να μεταβείτε σε ένα κατάστημα τράπεζας και να πραγματοποιήσετε κατάθεση στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό (οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών βρίσκονται στην ενότητα "Πληρωμές"). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτιμήστε λογαριασμό κατάθεσης της ίδιας τράπεζας με τη δική σας ώστε να αποφευχθούν τα διατραπεζικά έξοδα συναλλαγής. Σε διαφορετική περίπτωση τα διατραπεζικά έξοδα που προκύπτουν τα επιβαρύνεται ο πελάτης. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας η οποία δεν υπάρχει στους αναγραφόμενους λογαριασμούς, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε η απόδειξη να περιλαμβάνεται εντός του δέματός σας πχ εάν τα προϊόντα αποστέλλονται σε διαφορετικό παραλήπτη ως δώρο, τότε στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας, στην παράγραφο "Θέλετε να περιλαμβάνεται η απόδειξη ή το τιμολόγιο μέσα στο δέμα ή να σταλεί με email;" επιλέξτε το "Με email". Η προεπιλογή είναι το "Να συμπεριληφθεί".

Για τις παραλαβές από το κατάστημα Santibookart
Εάν έχετε τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα της 

πραγματοποιήστε ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων που επιθυμείτε και στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας επιλέξτε "Παραλαβή από το κατάστημα". Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο κατάστημα κατά τη παραλαβή είτε online κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας υπάρχουν οι σχετικές επιλογές, στην παράγραφο "ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ" και "ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ".
- Οι παραλαβές των προϊόντων από το κατάστημα πραγματοποιούνται σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
- Στην περίπτωση παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής
- Για τις παραλαβές από το κατάστημα ισχύει ό,τι και για τις αποστολές με courier δηλαδή: ο χρόνος παραλαβής κυμαίνεται
α. από μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες ή
β. από τέσσερις έως δέκα εργάσιμες ημέρες.
Ο χρόνος αυτός, όπως προαναφέραμε, αναγράφεται εντός του κάθε προϊόντος.
Γι' αυτό παρακαλούμε φροντίστε να πραγματοποιήσετε τη παραγγελία σας υπολογίζοντας το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως την παραλαβή της. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε 

Αποστολές για Κύπρο

Χρόνος αποστολής/παράδοσης
Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται έως την Κυριακή κάθε βδομάδας στο σύστημά μας, θα παραδίδονται από την επόμενη Δευτέρα στην Κύπρο. Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας / κακές καιρικές συνθήκες / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρείας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Η αποστολή πραγματοποιείται αποκλειστικά με ταχυμεταφορική (courier).

Έξοδα αποστολής
α) Το κόστος αποστολής για αγορές έως 150,00 € είναι 15,00 €
β) Για αγορές από 151,00 € τα έξοδα για την αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν.  
γ) Για ογκώδη και υπέρβαρα προϊόντα το κόστος της αποστολής είναι 20,00 € ανεξαρτήτου ποσού αγοράς.

Τρόποι πληρωμής
α) Πληρωμή μέσω κάρτας (πιστωτικής/χρεωστικής)

β) Πληρωμή μέσω Paypal

Γενικές πληροφορίες & διευκρινίσεις για Ελλάδα και Κύπρο

Πληροφορίες προϊόντων
Παρακαλούμε πολύ μην αρκεστείτε μόνο στις εικόνες του προϊόντος που σας ενδιαφέρει αλλά να διαβάζετε τις περιγραφές και γενικότερα τις πληροφορίες που περιέχονται στο καθένα. Έτσι θα έχετε καλύτερη εικόνα για το προϊόν που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Συσκευασία δώρου, τσάντα για μεταφορά
Στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε ποια από τα προϊόντα προορίζονται για δώρο.Εμείς θα φροντίσουμε να φτάσουν σε εσάς περιτυλιγμένα με τη συσκευασία μας, έτοιμα για δώρο. Εάν επιθυμείτε να συνοδεύονται από κάποια ευχή θα τη συμπεριλάβουμε σε καρτούλα μας. Και βέβαια όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Email επιβεβαίωσης παραγγελίας
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το σύστημά μας αποστέλλει μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail που έχετε δηλώσει . Το μήνυμα επιβεβαίωσης περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν θα βρείτε το μήνυμα επιβεβαίωσης στα κύρια μηνύματά σας (στο Gmail), αναζητήστε το στην καρτέλα "ενημερώσεις". Σε σπάνιες περιπτώσεις που συνήθως οφείλονται σε ρυθμίσεις του firewall του  υπολογιστή σας, μπορεί το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας να έχει μεταφερθεί στην καρτέλα "Ανεπιθύμητα μηνύματα". Εάν δεν υπάρχει σε καμία από τις παραπάνω θέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας να επιβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Κωδικός αποστολής της παραγγελίας σας (αριθμός voucher)
Την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία σας στην Courier, σας αποστέλλουμε στο email σας τον κωδικό voucher και την εταιρία με την οποία έχει αποσταλεί το δέμα σας. Με τον κωδικό voucher έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησής της διαδρομής του δέματός σας.

Για να δείτε που βρίσκεται το δέμα σας με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κάντε κλικ εδώ  

Εμπιστοσύνη
Το πλήθος και η ποικιλία των προϊόντων του santibookart.gr είναι μοναδικά. Οι τιμές των προϊόντων μας αλλά και οι τρόποι αποστολής είναι από τις πιο συμφέρουσες του ελληνικού διαδικτύου. Θα θέλαμε να είστε σίγουροι ότι η εμπιστοσύνη σας επιβραβεύεται κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

LAOREET IN VITAE AMET

Hey you, sign up and connect to Woodmart!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
0 Wishlist
0 items Cart
My account